Vælg en side

Hej! Jeg hedder Lana, og jeg håndlaver chokolader

Min kærlighed til kager og chokolader begyndte for en del år siden, da jeg via mit arbejde på et større hotel i mit fødeland, Ukraine, fik mulighed for at møde mange talentfulde kokke, og lære hotel- og restaurantbranchen at kende indefra. Fra da af var køkkenet eet af de mest fascinerende steder for mig, og madlavning magisk!

Senere arbejdede jeg som manager af en madlavningsskole, og sideløbende med mit administrative job deltog jeg i så mange kurser på skolen som jeg overhovedet kunne. Snart kastede jeg min kærlighed over chokolader, og besluttede mig for at jeg ville være konditor.
Jeg har også haft fornøjelsen af at blive undervist på flere konditor-skoler, og været på kursus hos verdensberømte kokke og chocolatiers.

Jeg startede Sweets by Lana fordi jeg gerne vil dele min glæde og begejstring for chokolader, og det er mit fornemste mål at opfylde og overgå dine chokolade-ønsker, og skabe unikke chokolader til enhver lejlighed.

 

Jeg følger nogle simple og vigtige regler:

• Sikker produktion:
Fødevarestyrelsens regler samt sund fornuft, hygiejne og sikkerhed har altid førsteprioritet.

• Naturlige ingredienser:
Jeg bruger kun friske ingredienser og ingen konserveringsmidler. Derfor har alle mine chokolader en begrænset holdbarhed, og du ved præcis, hvad du spiser.

• Balanceret smag:
Moderne bagværk handler ikke kun om sukker og fløde, og jeg anvender forskellige teknikker og smagskombinationer, for at give mine kreationer en unik smag uden at gøre dem for søde.

Indbydende dekorationer:
Søde sager skal naturligvis være en fryd for både gane og øjne, så derfor anvender jeg den fineste belgiske chokolade til at give hver chokolade et indbydende og unikt udseende.

Jeg håber mit website vil inspirere dig, og du er hjertens velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre, hvordan jeg kan hjælpe dig til en helt special  chokoladeoplevelse.

Mange hilsner,
Lana 🙂